Hjem Tutorials Fjern baggrund fra billede – Sådan gør du nemt

Fjern baggrund fra billede – Sådan gør du nemt

0
Fjern baggrund fra billeder

Der er en hel industri i at fjerne baggrunde fra billeder. Det kan være billeder til brug på webshoppen, hvor billederne skal være ens, eller et familiefoto, hvor baggrunden skæmmer billedet.

Det kan typisk være en relativt omfattende opgave, at fjerne en baggrund og i langt de fleste tilfælde kræver det et vist kendskab til Photoshop eller lignende redigeringsprogram.

Den super nemme måde at fjerne baggrund fra dine billeder

Hvis du ikke har overskud, tid eller evner til selv at fjerne baggrunden i Photoshop, findes der en super nem og ekstremt hurtig måde at få et resultat, der er “godt nok til jazz” og lidt mere end det… Hvis måden herunder ikke er tilstrækkelig, kan du også betale dig fra det til en billig penge hos en af de mange asiatiske udbydere af netop den service. Derudover er der også mange på freelance-communitiet, Fiverr, der gør det billigt.

Gratis, hurtigt og nemt med Remove.bg

På hjemmesiden remove.bg kan du hurtigt og nemt få fjernet baggrunde fra dine billeder – og det er gratis. Dog kan du kun downloade billedet i lille format.

Har du brug for billedet i stor opløsning, kan du købe et par credits til 10-20 kroner. Det fås ikke meget billigere, og resultatet er overraskende hæderligt.

Servicen egner sig til næsten alle typer af billeder; portrætter, arkitektur, produktfotos, hunde osv. Prøv det selv, og bliv overrasket.

Her er et eksempel, hvor baggrunden er automatisk fjernet.

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here