Hjem Om Digitaleye.dk Fotoblog

Om Digitaleye.dk Fotoblog

Digitaleye.dk er starter af Kasper Lau, der i en årrække har arbejdet som selvstændig fotograf. Primært indenfor B2B – Herunder mode og erhvervfoto, medarbejderportrætter og reklamefoto.

Bloggen på Digitaleye.dk fik sin spæde start allerede i 2002, hvor siden blev brugt til Photoshop-tutorials. Senere var hensigten, at lave en c&c-side (Critique and comments, red.) a’la 500px, Flickr eller Youpic på domænet, da de danske alternativer enten var mangelfulde eller lukket. Der lå en færdigudviklet løsning klar, men projektet kuldsejlede ultimativt.

Da det altid har været interessant for Kasper, at lære fra sig, fungerer sitet i dag som fotoblog. I stedet for at uddanne og undervise personer enkeltvis, kan mange fotografer nu dagligt få glæde af indholdet. Hver måned kigger tusindevis af besøgende forbi -både professionelle fotografer, amatører og begyndere.

Digitaleye er et miks af viden, nyheder, anmeldelser og andre fotorelaterede ting. Hvis du har et emne, du synes trænger til at blive vendt, så henvend dig gerne. Redaktionen elsker at få mail.