Hjem Tutorials Ny drone fra DJI – Nu er Mavic Mini en realitet

Ny drone fra DJI – Nu er Mavic Mini en realitet

0
mavic mini

Der har længe været spekulationer om DJI’s nyeste produkt, og nu er Mavic Mini endelig en realitet. Og sikke en spændende, lille sag, de har fået produceret.

Mavic Mini er speciel. Med sine bare 249 gram, holder den sig under grænsen for, hvornår man skal erhverve sig dronetegn og droneforsikring. Derfor er en den særdeles attraktiv for førstegangskøberen, der ønsker at afprøve at flyve med drone – Og Mavic Mini er en super god førstegangsdrone.
Med propelbeskyttere, integreret vision-sensorer og GPS-positionering, er dronen ikke bare nem at flyve med, den er også super sikker, så du ikke flyver den ind i forhindringer.

Super god videokvalitet på trods af sin størrelse og pris

Selv om prisen og størrelsen på DJI’s Mavic Mini begge er små, er videoopløsningen og kvaliteten relativt god. Dronen kan optage video svarende til 2.7K, hvilket giver dig knivskarpe billeder, der i øvrigt er stabiliseret af en 3-akset gimbal.

Lang batterilevetid – mere sjov

På batterilevetiden tæver Mavic Mini selv nogle af DJI topmodeller. Producenten lover helt op 31 minutters flyvetid på én opladning, og det er altså lang tid, når man tænker på, hvor meget strøm droner generelt set bruger.

“Nå, så flyver den nok også super langsomt”, tænker du måske, men lad dig ikke narre. Mavic Mini har en topfart på 13 meter i sekundet, svarende til lige under 50 km/t, der er den øvre grænse for mikrodroner.

Smarte funktioner hjælper dig til lækre optagelser

Via den medfølgende remote, kan du styre dronen både manuelt og med flere halv-og hel-automatiske programmer. Herunder quickshot moduserne, Circle, Helix, Dronie og Rocket der hver især manøvrer dronen rundt i præcise cirkler og linjer, som ellers ville kræve en meget øvet dronefotograf at udføre.

Cinematic mode hjælper dig med at holde dronen flyvende i silkebløde bevægelser, og derved optage klip i vaskeægte cinematisk stil.

Der er meget hjælp at hente i den medfølgende software, lige som ved de større droner på markedet som f.eks. Mavic Pro og Mavic Air.

Konklusionen er klar

Er droneflyvning en hobby for dig, og har du mest af alt bare behov for, at have det sjovt, mens du optager lækre billeder og film, så er DJI Mavic Mini måske en rigtig god kandidat.

Selv om prisen er lille, og dronen holder sig indenfor parametrene for mikrodroner, så er der fyldt med lækre features.

Du får med 249 gram med både fart, batterilevetid, sikkerhed og mulighed for ganske hæderlige optagelser.

Prisen er i skrivende stund omkring 3000 kroner, og kan købes på Proshop.

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here