Hjem Gearkassen Nikon D3500 – Stabilt, letvægtigt og fyldt med teknik

Nikon D3500 – Stabilt, letvægtigt og fyldt med teknik

Nikon D3500

Et prisbilligt, robust kamera og samtidig et af de mindste og mest letvægtige spejlreflekskameraer fra Nikon. Bare 415 gram.

Men lad dig ikke snyde af vægten. Nikon D3500 er spækket med teknologi, der gør det nemt og sjovt at forevige minderne. Det er, med sine let-betjenelighed samt touchscreen, et specielt velegnet kamera til begyndere. Vi har af samme årsag tidligere anbefalet Nikon D3500 som det bedste begynderkamera her på siden.

Et kamera spækket med teknologi

D3500 er som nævnt fyldt med gode funktioner og tilbyder også full HD videooptagelse med op til 60p. Kombineret med sin høje ISO-følsomhed, der går helt til 25.600, får du mulighed for både at fotografere og optage video hele dagen uden problemer – også om aftenen, når lysforholdende bliver problematiske.

Autofokussystemet er godt og sammenholdt med, at Nikon D3500 kan skyde 5 billeder i sekundet, er du sikker på, at få billeder der står skarpt, også selv om motivet bevæger sig.

Kameraet kan erhvervs med kit-objektiv for omkring 4000 kroner, og det er et godt køb til den pris. Både indmad og kamerahus er bygget med finesse.

Uanset om du er vant til at bruge kameraer eller du stadig er på AUTO-niveauet, så er Nikon D3500 en rigtig god partner, når du skal udvikle dig som fotograf. For begyndere har du Nikons “Guide-indstilling” der hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger om indstillinger, og det smart, når man gerne vil lære de basale kamerateknikker.

Nikon SnapBridge

Alle de nye Nikon-kameraer understøttes af deres SnapBridge-app, der gør det nemt at forbinde kamera med mobil eller tablet. På den måde kan du fremvise dine billeder til venner og familie med det samme, og sågar styre kameraet via appen.

Nikon D3500 grundlæggende specs

SystemDigital Spejlrefleks
Megapixels24,2
Sensor størrelseAPS-C (Dx)
ISO maks.25.600
Lukkertid30 sek – 1/4000 + BULB
WiFiNej
GPSNej
Autofokus-punkter11
Skud/sekund5

Nikon D3500 kan købes i alle større danske fotoforretninger.