tirsdag, oktober 22, 2024

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text border_top=”no_border_top”]

Her kan du tage dronebevis – Se listen med udbydere

Det bliver mere og mere almindeligt, at flyve med drone, og flere virksomheder tilbyder efterhånden forskellige former for services med droner – Lige fra foto og video til avancerede inspektionsopgaver og beredskabsoperationer.

Måske ønsker du også, at tilbyde din droneservice til andre, og i den forbindelse skal man have et dronebevis. Det giver dig adgang til at benytte dronen erhvervsmæssigt, samt at flyve i byen.

Her kigger vi på, hvor du (eller dit hold) kan tage dronebeviset. Samtidig sammenligner vi de priserne på droneuddanelserne. Vi tager udgangspunkt i dronebevis 1B/2, der giver tilladelse til flyvning med droner med vægt på op til 25 kg. Priserne er ekskl. moms.

Dronebeviset må ikke forveksles med dronetegnet, der er gratis og henvendt til hobby.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image media_size_image_height=”529″ media_size_image_width=”529″ size=”” alignment=”” tdc_css=”eyJhbGwiOnsiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==” image=”2197″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text border_top=”no_border_top”]

Her kan du tage dronebeviset

Se listen herunder med udbydere af droneuddannelsen. Du kan få et overblik over prislejet, samt hvor i landet kurserne afholdes.

Overvejer du at tage dronebevis, kan du med fordel vælge én af disse udbydere.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Droner.dk (København og Aarhus) Droner.dk kan med en pris på 5.498,- for dronebevis 1B/2, tilbyde kurser i København og Aarhus – Og få andre steder.

aircat.dk (København) Hos Copenhagen AirTaxi, der tilbyder pilotkurser, kan du tage dronebeviset fra kr. 6.499 for 1A, 1B samt 2.

Mydroneacademy.dk (Aarhus, København, Aalborg, Odense, Esbjerg og Herning) En af landets største udbydere af dronebeviset.

Jydsk Drone Service ApS (Varde, Randers, Færøerne) Pris 3995,-

Droneland.dk Kr. 6.499,-

abcflightacademy (København / Ølstykke) Kr. 5.395,- 1B/2

wefly.dk (Værløse, Odense, Aalborg, Skanderborg, Kolding, Esbjerg, Stauning) Pris: 6.995,00

dronesolutions.dk (Esbjerg) kr. 6.495,-

Dronebeviset er altid et resultat af to dages teoretisk droneuddannelse samt én dag til den praktiske prøve. Dronebevis 1A kræver ikke den praktiske del af uddannelsen, og kan altså gennemføres på to dage med teori.

Dronebevis 1A, 1B eller 2?

Dronebeviset er opdelt i 3 kategorier (1A, 1B og 2). Når du skal tage droneuddannelsen, skal du belsutte hvilket kategori, der passer bedst til dit behov. 1A giver dig adgang til, erhvervsmæssigt at operere droner i bymæssig bebyggelsen med en maksimal vægt på 1,5 kg. 1B op til 7kg og dronebevis 2 tillader flyvning med droner op til hele 25 kg. Uddannelsesstederne skal være godkendt af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_divider_top=””][vc_column][/vc_column][/vc_row]