Hjem Gearkassen Canon EOS 250D – En kompetent og letvægtig foto-partner

Canon EOS 250D – En kompetent og letvægtig foto-partner

Canon 250D

Canon 250D er den nye dreng i klassen til blandt andet amatører og begynderfotografer. Kameraet erstatter forgængeren Canon 200D, der høstede stor ros hos både forbrugere og anmeldere.

Verdens letteste kamera med flip-screen

Med sin vægt på bare 449 gram, er Canon EOS 250D det letteste kamera på markedet med fleksibel skærm. Det er dermed behageligt at have med på farten og de kreative fototurer.

Vi har vel også allesammen prøvet at ligge i det dugvåde græs med øjet i søgeren, for at få det gode foto. Dét er slut med den bevægelige LCD-skærm på bagsiden. Nemt og bekvemt kan man fotograferer i vanskelige vinkler, der ellers ville være besværlige.

Canon 250D er lille men fyldt med teknik

På trods af sin størrelse, gemmer Canon EOS 250D på al den nyeste teknologi. Herunder optagelse af video i 4K der sikrer eminent kvalitet, flotte farver og kontraster.

Desuden er kameraet udstyret med såvel Bluetooth som WiFi, der gør det nemt at overføre billeder til smartphone, tablet og PC.

Billederne bliver optaget på den nyeste Canon-processor, DIGIC 8, der bl.a. er garant for gode billeder selv ved høj ISO.

Velfungerende autofokus

I søgeren kan du vælge mellem 9 autofokus-punkter, der dækker ca. 2/3 af rammen.

Bruger man derimod LiveView, sikres man en sublim oplevelse på grund af Canons Dual Pixel CMOS AF. Systemet er udviklet til, at give fremragende AF med mulighed for at vælge mellem hele 3.975 autofokuspunkter, der er spredt på det meste af LCD’en.

Guided UI gør det nemt at træffe
rigtige beslutninger

Med Canon 250D kan du vælge mellem standard og guided brugerflade (UI).

Canons Guided UI fungerer godt, og er oplagt som ledsager for nybegyndere. Den brugervenlige brugerflade hjælper en med at tage de rigtige beslutninger, så man får et optimalt resultat. Er man allerede bekendt med grundlæggende kamerateknik, er det som nævnt ovenfor også ganske almindelig standard brugerflade, som vi kender den.

Alt i alt byder vi Canon 250D velkommen på markedet i 2019, og anbefaler det til både begyndere og personer, der vil have lidt mere ud af sit kamera.

Canon 250D grundlæggende specs

SystemDigital Spejlrefleks
Megapixels24,1
Sensor størrelseAPS-C
ISO maks.25.600 (kan udvides til 51.200)
Lukkertid30 sek – 1/4000 + BULB
WiFiJa
GPSNej
Autofokus-punkter9 (Søger) / 3.975 (LiveView)
Skud/sekund5

Canon EOS 250D rammer danske butikker i hele landet den 25. april.